fbpx

Kukui Olie

9.90

Description

Kukui olie 10ml

Wat is het?

Kukui olie is afkomstig van de Kukui noot die groeit aan de Kukui boom (ook wel Indiase walnoot of kaarsenboom), deze komt veel voor op Hawaï. De boom wordt tussen vijftien en twintig meter hoog en draagt bloemen, deze groeien uit tot noten met een harde buitenkant en een of twee pitten. De noten zijn rond en ongeveer vier tot zes centimeter. De gefilterde olie, koudgeperst uit de pitten, is soepel en helder tot lichtgeel.

Wat doet het?

Kukui olie is een natuurlijke vochtinbrenger, die snel door de huid wordt opgenomen. De olie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en beschadigde huid te verzorgen. Het wordt ook gebruikt bij aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en bij milde zonnebrand. Doorgaans is de olie niet bedoeld om puur te gebruiken maar wordt de huidolie gemengd met een andere natuurlijke olie zoals Jojoba of Sesamzaad olie.

Lets keep in touch

We would like to help you to

take care of yourself

© Aleeza Cosmetics 2021