fbpx

Jojoba Olie

9.90

Description

Jojoba olie 10ml

Wat is het?
Jojoba olie is een licht nootachtig geurende olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. Deze zaden bestaan voor ongeveer 50% uit olie. De olie wordt uit de zaden geperst met behulp van machines.

Het eindproduct wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en is zeer geschikt voor de wat vettere huid omdat het de poriën niet verstopt. Daarnaast lijkt de olie op ons natuur eigen talg waardoor het talg regulerend werkt.

 

Wat doet het?
Werkt ontstekingsremmend, schimmeldodend, versnelt het genezingsproces van de huid en werkt hydraterend. Ook werkt de olie reinigend en voorkomt het vochtverlies doordat het een dun laagje over de huid legt.

Lets keep in touch

We would like to help you to

take care of yourself

© Aleeza Cosmetics 2021