fbpx

Camellia Japonica Olie

9.90

Description

Camellia japonica olie 10ml

Wat is het?
De Camellia oleifera plant of witte japonica is inheems in Japan, Korea en China. De vele varianten binnen deze soort dragen roze of rode bloemen. Camellia’s kunnen ongeveer 6 meter hoog worden. De zaden van de vruchten worden schoongemaakt en “koud” gemalen of geperst tot een natuurlijke lichtgele olie met een zwakke, nootachtige geur.


Wat doet het?
Deze natuurlijke olie wordt gebruikt ter verzorging van de zeer gevoelige huid. Hij kalmeert, vermindert huidirritatie, en is daarbij dus ook geschikt voor een geïrriteerde huid. De olie legt een laagje over de huid waardoor vochtverlies tegen wordt gegaan.

 

Lets keep in touch

We would like to help you to

take care of yourself

© Aleeza Cosmetics 2021