fbpx

Cactusvijg Olie

9.90

Description

Cactusvijg olie 10ml

Wat is het?
Amandelolie wordt verkregen uit een 8 tot 10 meter hoge, wit of roze bloeiende boom die tot de roosachtigen behoort. Waarschijnlijk stamt de boom oorspronkelijk uit Klein-Azië. De olie wordt gewonnen door het koud persen van de pitten is goed vloeibaar, bleekgeel tot lichtgeel van kleur en aangenaam van geur.

Bevat minder linolzuur dan andere oliën (zoals perzikpitolie en abrikozenpitolie) waardoor het langer op de huid blijft liggen en daardoor langer beschermd tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Ook is amandelolie geschikt voor massage.

 

Wat doet het?
Amandelolie is een zachte olie die geschikt is voor veel huidtypes, maar vooral voor de droge en gevoelige huid erg fijn. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en gaat huidveroudering tegen door het hoge gehalte aan vitamine A en E.
Daarnaast werkt amandelolie verzorgend, voedend en beschermend.

Lets keep in touch

We would like to help you to

take care of yourself

© Aleeza Cosmetics 2021