fbpx

Babassu Olie

9.90

Description

Babassu olie 10mg

Wat is het?
Babassu olie is een heldere lichtgele plantaardige olie. De olie is afkomstig van de zaden van de Babassu boom die in het Amazone regenwoud groeit. De babassu vruchten bevatten maar liefst 50% olie. Babassu-olie bevat net als kokosolie een hoog percentage laurinezuur, welke een antibacteriële werking bezit.

Wat doet het?
De olie heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële werking en verstopt niet. Hierdoor is deze goed te gebruiken bij acne klachten. Het vetzuur spectrum van de olie en daarmee de eigenschappen van babassu-olie lijken sterk op die van kokosolie. Hij dringt snel in de huid, beschermd tegen uitdroging en werkt hydraterend.

Lets keep in touch

We would like to help you to

take care of yourself

© Aleeza Cosmetics 2021