Veel gestelde vragen

Wat doet het Botanical Glow Serum?

Het serum van Aleeza vormt een belangrijk onderdeel in de huidverzorging, het serum zorgt voor een goede vochtbalans van de huid. Koudgeperste cactusvijgolie (Opuntia) bevat diverse vitamine E zoals bèta-, gamma-, en delta-Tocopherolen en de tocotriënolen. Cactusvijgolie heeft een zeer hoog percentage delta tocopherol en ca. 5% gamma tocoferol. Hierdoor kan cactusvijgolie vervroegde huidveroudering voorkomen. Je gebruikt de Beautyoil om de huid te voeden én te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is een intensieve mooi maker voor iedere dag.

Zijn de producten van Aleeza echt 100% natuurlijk?

Ja. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en goedgekeurd volgens Europese richtlijnen van natuur cosmetica. We hebben alleen de beste werkstoffen aan de producten toegevoegd en gebruiken alleen natuurlijke conserveermiddelen. Wij gebruiken geen parabenen of essentiële oliën.

Is het serum vet?

Nee het serum is een serum en olie in één, het serum trekt snel in. De cactusvijg olie is van nature ook minder vet dan anderen oliën.

Hoe gebruik ik het serum?

Gebruik de Beautyoil nadat je de huid hebt gereinigd. Bij extra gebruik van een crème of zonbescherming eerst de Beautyoil goed in laten trekken. De Beautyoil is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken, ook rondom de ogen.

Welke ingrediënten worden gebruikt?

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coco-Caprylate, Argania Spinosa Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Oil, Laurus Nobilis Oil, Linalool.

Kan ik de producten gebruiken tijdens de zwangerschap?

Natuurlijk kun je de producten gebruiken als je zwanger bent. De ingredienten zijn allemaal 100% natuurlijk. Onze Founder Selima Ajaoun heeft tijdens haar zwangerschap de Beautyoil voor haar huid en ook voor haar buik gebruikt!

Hoe lang zijn de producten houdbaar?

Het serum is in principe na openen 12 maanden houdbaar. Wanneer het flesje niet open is geweest, geldt een houdbaarheid van 2 jaar. Omdat het serum werkzame ingrediënten in hoge concentraties bevat is het belangrijk om je flesje goed te sluiten na gebruik. De flacon waar het serum in zit is gemaakt violet glas wat een betere bescherming biedt en 100% recyclebaar is.

Zijn de producten dierproefvrij en vegan?

Het serum is niet getest op dieren en daarmee dus dierproefvrij. De huidverzorgingsproducten zijn ook ‘vegan’, ofwel ze zijn vrij van ingrediënten gewonnen uit dode of levende dieren. Wil je precies weten welke stoffen de producten bevatten, en wat ze precies voor je huid doen? Neem een kijkje op de ingrediënten pagina.

Hoe duurzaam zijn de producten?

Wij kiezen zo veel mogelijk voor duurzame verpakkingen en stellen strenge eisen aan onze ingrediënten. De milieuwinst zit echter ook in wat er niet in onze producten zit. Een voorbeeld hiervan is de keuze van de ingrediënten. In reguliere huidverzorging zitten vaak chemische ingrediënten op basis van aardolie zoals paraffine of minerale olie. Daarnaast gebruiken wij geen palmolie, omdat dit erg belastend is voor het milieu.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik doen?

Geen zorgen! Je kunt een mail sturen naar info@aleezacosmetics.com of bekijk de contactpagina voor meer mogelijkheden.