KEN UW HUIDTYPE

1. Vette Huid

Huid met een overmatige talgproductie. Vaak gaat deze huid gepaard met een of meerdere van de volgende verschijnselen; oppervlakkige ontstekingen, onderhuidse ontstekingen, blackheads en whiteheads. Oogt glimmend, heeft grove poriën, onrustig en verstopt snel.

Ontstekingsremmende, verzorgende, talg regulerende ingrediënten.

2. Droge Huid

Huid met een lage talgproductie. Vaak gaat deze huid gepaard met een of meerdere van de volgende verschijnselen; schilfers, roodheden, droogtelijntjes, gerstekorrels en heeft kleine poriën. Kan glimmend ogen van de droogheid en trekkerig aanvoelen.

Behoeften Vochtvasthoudende ingrediënten, volle producten.

3. Gecombineerde Huid

Deze huid heeft een combinatie van vette en droge/normale zones. Vaak is de t-zone vet(voorhoofd, neus en kin) en de wangen wat droger of normaal. De huid kan de volgende verschijnselen vertonen; ontstekingen, roodheid, blackheads, whiteheads, schilfertjes.

Ontstekingsremmende, verzorgende, talg regulerende ingrediënten.

4. Gevoelige Huid

Deze huid reageert snel op diverse cosmetica producten en factoren van buitenaf(denk aan warme/koude omgeving) en aanraking. De huid kan de volgende verschijnselen vertonen; roodheden, branderig gevoel, schilfers, irritatie

-Kalmerende, verzorgende ingrediënten.

- vermijd irriterende ingrediënten en sterk reinigende ingrediënten zoals: sodium lauryl sulphate, gedenatureerde alcohol en parfum.