Story

content

Aleeza is ontstaan door mijn reizen naar Marrakech, waar ik zag hoe vrouwen van een oudere leeftijd een prachtige huid hebben. Ik dacht vaak aan mijn oma die altijd olie met heilzame kruiden maakte voor de huid en het haar van mijn moeder. Deze zestigjarige vrouwen hadden altijd een glow die mijn aandacht trok. Ik kon het niet laten en vroeg deze vrouwen wat zij gebruikten voor hun huid. Vervolgens vertelden ze mij over hun werk bij een vrouwencoöperatie: een zelfstandig collectief van vrouwen wat natuurlijke ingrediënten teelt en produceert om daar uiteindelijk verzorgingsproducten van te kunnen maken. Er ging een wereld voor mij open, ergens wist ik natuurlijk wat natuurlijke olie voor je huid kan doen, maar dit keer wilde ik het delen met de rest van de wereld.

Een mooie huid heeft de kracht om je een bijzonder gevoel te geven. Het rijke gevoel van een kwalitatief product op je huid smeren is een genot. Mijn naam is Selima Ajaoun en met Aleeza Cosmetics heb ik gezocht naar de best bewezen ingrediënten voor de meest pure huidverzorging.

content

Ingrediënten die je huid in topconditie brengt, oneffenheden gladstrijkt en een mooie Glow geeft.

Een olie serum die je huid voedt, herstelt, zacht maakt en je een gezonde uitstraling geeft om je zelfverzekerd te voelen. Een mooie huid om ook zonder make-up de deur uit te kunnen, en tegelijk een mooie basis om je mooi op te kunnen maken wanneer je dat wilt. Je voelt je puur en voelt wat de huidverzorging voor je huid doet. 

Speciaal voor iedere dag heb ik een huidolie samengesteld die je makkelijk onder je creme, over je creme, als nachtolie, of als basis onder je make-up kunt gebruiken. Samen met de  beste leveranciers heb ik huid verbeterende ingrediënten gevonden die jouw huid weer laten stralen wanneer jij dat nodig hebt. Voor de mooiste versie van jezelf.

Voor altijd een glow!

Liefs Selima

Aleeza Glowing Beauty Oil

Personal note

Het is allemaal begonnen als persoonlijke missie. Ik dacht altijd dat ik een moeilijke huid had en was altijd op zoek naar betere huid verzorging. Mijn zoektocht was frustrerend als vrouw die jaren in de cosmetica industrie werkt en van alles mocht proberen, maar niks dat goed werkt! Ben ik de enige en hoe komt dit? Uit onderzoek blijkt dat in 2050 1 op de 2 mensen wereldwijd een allergie heeft, waarvan 75% zichtbaar! Toen ik op de grootste biologische plantage van Marrakesh stond ging er een wereld voor mij open! In 2016 heb ik een product gelanceerd, een huidserum op basis van duurzame cactusvijgolie.

About us

About us