ken uw huidtype

Vette huid

Huid met een overmatige talgproductie. Vaak gaat deze huid gepaard met een of meerdere van de volgende verschijnselen; oppervlakkige ontstekingen, onderhuidse ontstekingen, blackheads en whiteheads. Oogt glimmend, heeft grove poriën, onrustig en verstopt snel.

Behoeften: 

Ontstekingsremmende, verzorgende, talg regulerende ingrediënten.

Behoeften

Droge huid

Huid met een lage talgproductie. Vaak gaat deze huid gepaard met een of meerdere van de volgende verschijnselen; schilfers, roodheden, droogtelijntjes, gerstekorrels en heeft kleine poriën. Kan glimmend ogen van de droogheid en trekkerig aanvoelen.

Behoeften:

Behoeften Vochtvasthoudende ingrediënten, volle producten.

Gecombineerde

Deze huid heeft een combinatie van vette en droge/normale zones. Vaak is de t-zone vet(voorhoofd, neus en kin) en de wangen wat droger of normaal. De huid kan de volgende verschijnselen vertonen; ontstekingen, roodheid, blackheads, whiteheads, schilfertjes.

Behoeften: 

Ontstekingsremmende, verzorgende, talg regulerende ingrediënten.

Gevoelige

Deze huid reageert snel op diverse cosmetica producten en factoren van buitenaf(denk aan warme/koude omgeving) en aanraking. De huid kan de volgende verschijnselen vertonen; roodheden, branderig gevoel, schilfers, irritatie

Behoeften

-Kalmerende, verzorgende ingrediënten. 

- vermijd irriterende ingrediënten en sterk reinigende ingrediënten zoals: sodium lauryl sulphate, gedenatureerde alcohol en parfum.