Chemische ingrediënten
in skincare

In 2050 heeft 1 op de 2 mensen een allergie, waarvan 75% zichtbaar is.*  Toenemende bezorgdheid over de bijwerkingen van chemicaliën op de huid, die huidirritatie, allergieën en dofheid van de huid veroorzaken.

CREËER MIJN HUID FORMULE

SCHONE, WETENSCHAPPELIJKE INGREDIËNTEN

01
Babassu olie
learn more

What is het?

Babassu olie is een heldere lichtgele plantaardige olie. De olie is afkomstig van de zaden van de Babassu boom die in het Amazone regenwoud groeit. De babassu vruchten bevatten maar liefst 50% olie. Babassu-olie bevat net als kokosolie een hoog percentage laurinezuur, welke een antibacteriële werking bezit.
+

Wat doet het?

De olie heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële werking en verstopt niet. Hierdoor is deze goed te gebruiken bij acne klachten. Het vetzuur spectrum van de olie en daarmee de eigenschappen van babassu-olie lijken sterk op die van kokosolie. Hij dringt snel in de huid, beschermd tegen uitdroging en werkt hydraterend.
02
Tea tree olie
learn more

What is het

Tea tree is een goudgele olie afkomstig uit de naalden van de Melaleuca alternifolia, ook wel theeboom genoemd. Tea tree is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bladeren en jonge twijgen van de tea tree boom (Melaleuca alternifolia). De geur is fris, kruidig, en medicinaal.
+

What does het?

Werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, schimmeldodend en is daardoor uitstekend in te zetten bij acne of een onzuivere huid.
03
Jojoba Olie
learn more

What is het?

Jojoba olie is een licht nootachtig geurende olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. Deze zaden bestaan voor ongeveer 50% uit olie. De olie wordt uit de zaden geperst met behulp van machines. Het eindproduct wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en is zeer geschikt voor de wat vettere huid omdat het de poriën niet verstopt. Daarnaast lijkt de olie op ons natuur eigen talg waardoor het talg regulerend werkt.
+

What does het?

Werkt ontstekingsremmend, schimmeldodend, versnelt het genezingsproces van de huid en werkt hydraterend. Ook werkt de olie reinigend en voorkomt het vochtverlies doordat het een dun laagje over de huid legt.
04
Kukui Olie
learn more

What is het?

Kukui olie is afkomstig van de Kukui noot die groeit aan de Kukui boom (ook wel Indiase walnoot of kaarsenboom), deze komt veel voor op Hawaï. De boom wordt tussen vijftien en twintig meter hoog en draagt bloemen, deze groeien uit tot noten met een harde buitenkant en een of twee pitten. De noten zijn rond en ongeveer vier tot zes centimeter. De gefilterde olie, koudgeperst uit de pitten, is soepel en helder tot lichtgeel.
+

What does het?

Kukui olie is een natuurlijke vochtinbrenger, die snel door de huid wordt opgenomen. De olie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en beschadigde huid te verzorgen. Het wordt ook gebruikt bij aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en bij milde zonnebrand. Doorgaans is de olie niet bedoeld om puur te gebruiken maar wordt de huidolie gemengd met een andere natuurlijke olie zoals Jojoba of Sesamzaad olie.
05
Amandelolie
learn more

What is het?

Amandelolie wordt verkregen uit een 8 tot 10 meter hoge, wit of roze bloeiende boom die tot de roosachtigen behoort. Waarschijnlijk stamt de boom oorspronkelijk uit Klein-Azië. De olie wordt gewonnen door het koud persen van de pitten is goed vloeibaar, bleekgeel tot lichtgeel van kleur en aangenaam van geur. Bevat minder linolzuur dan andere oliën (zoals perzikpitolie en abrikozenpitolie) waardoor het langer op de huid blijft liggen en daardoor langer beschermd tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Ook is amandelolie geschikt voor massage.
+

Wat doet het?

Amandelolie is een zachte olie die geschikt is voor veel huidtypes, maar vooral voor de droge en gevoelige huid erg fijn. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en gaat huidveroudering tegen door het hoge gehalte aan vitamine A en E. Daarnaast werkt amandelolie verzorgend, voedend en beschermend
06
Camellia Japonica Olie
learn more

What is het?

De Camellia oleifera plant of witte japonica is inheems in Japan, Korea en China. De vele varianten binnen deze soort dragen roze of rode bloemen. Camellia’s kunnen ongeveer 6 meter hoog worden. De zaden van de vruchten worden schoongemaakt en “koud” gemalen of geperst tot een natuurlijke lichtgele olie met een zwakke, nootachtige geur.
+

What does het?

Deze natuurlijke olie wordt gebruikt ter verzorging van de zeer gevoelige huid. Hij kalmeert, vermindert huidirritatie, en is daarbij dus ook geschikt voor een geïrriteerde huid. De olie legt een laagje over de huid waardoor vochtverlies tegen wordt gegaan.
07
Grape seed oil
learn more

What is het?

Druivenpitolie wordt geperst of onttrokken uit de druivenpitten van wijndruiven. Het verkrijgen van druivenpitolie kan op twee manieren: cold-pressing (persen zonder dat er hitte aan te pas komt) of solvent-extraction (uittreksel met behulp van oplosmiddelen).
+

What does het?

Druivenpitolie is een licht groene olie rijk aan zowel vitamine E als OPC (Oligomere Proanthocyanidinen). Vitamine E en OPC’s zijn zeer sterke antioxidanten die je immuunsysteem een flinke boost geven, vrije radicalen aanpakken en collageen herstellen. Deze lichte olie wordt snel door de huid opgenomen, is heerlijk hydraterend en maakt de huid lekker zacht en soepel. Druivenpitolie is daarnaast erg rijk aan de omega-6 vetzuur linoleenzuur. Deze stof zorgt ervoor dat wondjes en ontstekingen sneller genezen en dat littekens (hyperpigmentatie) sneller vervagen. Ook laat druivenpitolie geen vettig laagje achter en is daarom zeer geschikt voor mensen met een gemengd tot vette huid en met aanleg voor acne.
08
Sinchi olie
learn more

What is het?

Sacha Inchi Olie wordt koudgeperst van de zaden van de Plukenetia volubilis plant, ook wel de Inca noot of sacha pinda genoemd. De plant komt van oorsprong uit de Amazone. Sacha Inchi Olie is rijk aan gezonde vetzuren, antioxidanten, vitamine A en vitamine E. De olie is hierdoor zeer geschikt voor de gevoelige, droge huid en helpt daarnaast ook het huidverouderingsproces te vertragen.
+

What does het?

Sacha Inchi Olie bevat veel omega 3 en 6, gezonde vetzuren. De olie bevat veel antioxidanten en is een bron van vitamine A en E. Deze rijke ingrediënten helpen de droge, gevoelige huid te voeden en te herstellen. De olie trekt snel in en wordt makkelijk opgenomen, zodat er geen vettig laagje op de huid achterblijft.
09
Rice bran olie
learn more

What is het?

Rice Bran Olie ook wel rijstzemelenolie genoemd is een lichtgele olie en wordt geperst van de zilvervliesjes van rijstkorrels. Dat vliesje is hard, bruin en rijk aan gezonde oliën en Vitamine E. De olie is rijk aan zowel oliezuur en linolzuur.
+

Wat doet het?

Rice Bran Olie bevat veel vitamine E, een krachtig antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen stofjes en invloeden van buitenaf. Vitamine E bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt tekenen van ouder worden te verminderen. Daarnaast werkt het kalmerend en ontstekingsremmend. Omega 6 en 9 helpen tekenen van veroudering te verminderen en zijn een bron van antioxidanten die de huid helpen te beschermen.
10
Prickley pear
is geschikt voor ieder huidtype en geeft een gezonde glow

What is het?

Rice Bran Olie ook wel rijstzemelenolie genoemd is een lichtgele olie en wordt geperst van de zilvervliesjes van rijstkorrels. Dat vliesje is hard, bruin en rijk aan gezonde oliën en Vitamine E. De olie is rijk aan zowel oliezuur en linolzuur.
+

Wat doet het?

Rice Bran Olie bevat veel vitamine E, een krachtig antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen stofjes en invloeden van buitenaf. Vitamine E bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt tekenen van ouder worden te verminderen. Daarnaast werkt het kalmerend en ontstekingsremmend. Omega 6 en 9 helpen tekenen van veroudering te verminderen en zijn een bron van antioxidanten die de huid helpen te beschermen.
01
Babassu olie
learn more

What is het?

Babassu olie is een heldere lichtgele plantaardige olie. De olie is afkomstig van de zaden van de Babassu boom die in het Amazone regenwoud groeit. De babassu vruchten bevatten maar liefst 50% olie. Babassu-olie bevat net als kokosolie een hoog percentage laurinezuur, welke een antibacteriële werking bezit.
+

Wat doet het?

De olie heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële werking en verstopt niet. Hierdoor is deze goed te gebruiken bij acne klachten. Het vetzuur spectrum van de olie en daarmee de eigenschappen van babassu-olie lijken sterk op die van kokosolie. Hij dringt snel in de huid, beschermd tegen uitdroging en werkt hydraterend.
02
Tea tree olie
learn more

What is het

Tea tree is een goudgele olie afkomstig uit de naalden van de Melaleuca alternifolia, ook wel theeboom genoemd. Tea tree is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bladeren en jonge twijgen van de tea tree boom (Melaleuca alternifolia). De geur is fris, kruidig, en medicinaal.
+

What does het?

Werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, schimmeldodend en is daardoor uitstekend in te zetten bij acne of een onzuivere huid.
03
Jojoba Olie
learn more

What is het?

Jojoba olie is een licht nootachtig geurende olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. Deze zaden bestaan voor ongeveer 50% uit olie. De olie wordt uit de zaden geperst met behulp van machines. Het eindproduct wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en is zeer geschikt voor de wat vettere huid omdat het de poriën niet verstopt. Daarnaast lijkt de olie op ons natuur eigen talg waardoor het talg regulerend werkt.
+

What does het?

Werkt ontstekingsremmend, schimmeldodend, versnelt het genezingsproces van de huid en werkt hydraterend. Ook werkt de olie reinigend en voorkomt het vochtverlies doordat het een dun laagje over de huid legt.
04
Kukui Olie
learn more

What is het?

Kukui olie is afkomstig van de Kukui noot die groeit aan de Kukui boom (ook wel Indiase walnoot of kaarsenboom), deze komt veel voor op Hawaï. De boom wordt tussen vijftien en twintig meter hoog en draagt bloemen, deze groeien uit tot noten met een harde buitenkant en een of twee pitten. De noten zijn rond en ongeveer vier tot zes centimeter. De gefilterde olie, koudgeperst uit de pitten, is soepel en helder tot lichtgeel.
+

What does het?

Kukui olie is een natuurlijke vochtinbrenger, die snel door de huid wordt opgenomen. De olie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en beschadigde huid te verzorgen. Het wordt ook gebruikt bij aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en bij milde zonnebrand. Doorgaans is de olie niet bedoeld om puur te gebruiken maar wordt de huidolie gemengd met een andere natuurlijke olie zoals Jojoba of Sesamzaad olie.
05
Amandelolie
learn more

What is het?

Amandelolie wordt verkregen uit een 8 tot 10 meter hoge, wit of roze bloeiende boom die tot de roosachtigen behoort. Waarschijnlijk stamt de boom oorspronkelijk uit Klein-Azië. De olie wordt gewonnen door het koud persen van de pitten is goed vloeibaar, bleekgeel tot lichtgeel van kleur en aangenaam van geur. Bevat minder linolzuur dan andere oliën (zoals perzikpitolie en abrikozenpitolie) waardoor het langer op de huid blijft liggen en daardoor langer beschermd tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Ook is amandelolie geschikt voor massage.
+

Wat doet het?

Amandelolie is een zachte olie die geschikt is voor veel huidtypes, maar vooral voor de droge en gevoelige huid erg fijn. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en gaat huidveroudering tegen door het hoge gehalte aan vitamine A en E. Daarnaast werkt amandelolie verzorgend, voedend en beschermend
06
Camellia Japonica Olie
learn more

What is het?

De Camellia oleifera plant of witte japonica is inheems in Japan, Korea en China. De vele varianten binnen deze soort dragen roze of rode bloemen. Camellia’s kunnen ongeveer 6 meter hoog worden. De zaden van de vruchten worden schoongemaakt en “koud” gemalen of geperst tot een natuurlijke lichtgele olie met een zwakke, nootachtige geur.
+

What does het?

Deze natuurlijke olie wordt gebruikt ter verzorging van de zeer gevoelige huid. Hij kalmeert, vermindert huidirritatie, en is daarbij dus ook geschikt voor een geïrriteerde huid. De olie legt een laagje over de huid waardoor vochtverlies tegen wordt gegaan.
07
Grape seed oil
learn more

What is het?

Druivenpitolie wordt geperst of onttrokken uit de druivenpitten van wijndruiven. Het verkrijgen van druivenpitolie kan op twee manieren: cold-pressing (persen zonder dat er hitte aan te pas komt) of solvent-extraction (uittreksel met behulp van oplosmiddelen).
+

What does het?

Druivenpitolie is een licht groene olie rijk aan zowel vitamine E als OPC (Oligomere Proanthocyanidinen). Vitamine E en OPC’s zijn zeer sterke antioxidanten die je immuunsysteem een flinke boost geven, vrije radicalen aanpakken en collageen herstellen. Deze lichte olie wordt snel door de huid opgenomen, is heerlijk hydraterend en maakt de huid lekker zacht en soepel. Druivenpitolie is daarnaast erg rijk aan de omega-6 vetzuur linoleenzuur. Deze stof zorgt ervoor dat wondjes en ontstekingen sneller genezen en dat littekens (hyperpigmentatie) sneller vervagen. Ook laat druivenpitolie geen vettig laagje achter en is daarom zeer geschikt voor mensen met een gemengd tot vette huid en met aanleg voor acne.
08
Sinchi olie
learn more

What is het?

Sacha Inchi Olie wordt koudgeperst van de zaden van de Plukenetia volubilis plant, ook wel de Inca noot of sacha pinda genoemd. De plant komt van oorsprong uit de Amazone. Sacha Inchi Olie is rijk aan gezonde vetzuren, antioxidanten, vitamine A en vitamine E. De olie is hierdoor zeer geschikt voor de gevoelige, droge huid en helpt daarnaast ook het huidverouderingsproces te vertragen.
+

What does het?

Sacha Inchi Olie bevat veel omega 3 en 6, gezonde vetzuren. De olie bevat veel antioxidanten en is een bron van vitamine A en E. Deze rijke ingrediënten helpen de droge, gevoelige huid te voeden en te herstellen. De olie trekt snel in en wordt makkelijk opgenomen, zodat er geen vettig laagje op de huid achterblijft.
09
Rice bran olie
learn more

What is het?

Rice Bran Olie ook wel rijstzemelenolie genoemd is een lichtgele olie en wordt geperst van de zilvervliesjes van rijstkorrels. Dat vliesje is hard, bruin en rijk aan gezonde oliën en Vitamine E. De olie is rijk aan zowel oliezuur en linolzuur.
+

Wat doet het?

Rice Bran Olie bevat veel vitamine E, een krachtig antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen stofjes en invloeden van buitenaf. Vitamine E bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt tekenen van ouder worden te verminderen. Daarnaast werkt het kalmerend en ontstekingsremmend. Omega 6 en 9 helpen tekenen van veroudering te verminderen en zijn een bron van antioxidanten die de huid helpen te beschermen.
10
minimize pores
learn more

Artichoke Extract

Improves appearance of noticeable pores and helps improve skin elasticity.
+

Pyridoxine Cyclic Phosphate

A new vitamin B6 derivative that improves overall skin health and appearance.
11
reduce breakouts
learn more

Niacinamide

(AKA Vitamin B3) This skin-restoring ingredient helps blemish-prone skin. Combined with salicylic acid, it can help improve appearance of acne scars.
+

Salicylic acid

Has the ability to penetrate pore lining and exfoliate the inside of the pore as well as skin surface, which makes it especially effective at reducing breakouts.
12
smooth
learn more

yuzu extract

This multi-tasking ingredient is a super moisturizer, keeping skin youthful and supple. It helps improve appearance of roughness and irritation.
13
tighten
learn more

Nannochloropsis Oculata Extract

Helps skin appear firm and revitalized. Clinical studies show tightening effective in 4 hours of use. Has anti-aging effects and reduces the appearance of wrinkles.
+

Pullulan

A polysaccharide that can quickly form a sheer film that helps improve skin’s texture and appearance.

Chemische ingrediënten

Prickley Pear

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Kukui

Wat is het?
Kukui olie is afkomstig van de Kukui noot die groeit aan de Kukui boom (ook wel Indiase walnoot of kaarsenboom), deze komt veel voor op Hawaï. De boom wordt tussen vijftien en twintig meter hoog en draagt bloemen, deze groeien uit tot noten met een harde buitenkant en een of twee pitten. De noten zijn rond en ongeveer vier tot zes centimeter. De gefilterde olie, koudgeperst uit de pitten, is soepel en helder tot lichtgeel.

Wat doet het?
Kukui olie is een natuurlijke vochtinbrenger, die snel door de huid wordt opgenomen. De olie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en beschadigde huid te verzorgen. Het wordt ook gebruikt bij aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en bij milde zonnebrand. Doorgaans is de olie niet bedoeld om puur te gebruiken maar wordt de huidolie gemengd met een andere natuurlijke olie zoals Jojoba of Sesamzaad olie. 

Jojoba Olie

Wat is het?
Jojoba olie is een licht nootachtig geurende olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. Deze zaden bestaan voor ongeveer 50% uit olie. De olie wordt uit de zaden geperst met behulp van machines.
Het eindproduct wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en is zeer geschikt voor de wat vettere huid omdat het de poriën niet verstopt. Daarnaast lijkt de olie op ons natuur eigen talg waardoor het talg regulerend werkt.

Wat doet het?
Werkt ontstekingsremmend, schimmeldodend, versnelt het genezingsproces van de huid en werkt hydraterend. Ook werkt de olie reinigend en voorkomt het vochtverlies doordat het een dun laagje over de huid legt. 

Tea Tree Olie

Wat is het?
Tea tree is een goudgele olie afkomstig uit de naalden van de Melaleuca alternifolia, ook wel theeboom genoemd. Tea tree is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bladeren en jonge twijgen van de tea tree boom (Melaleuca alternifolia). De geur is fris, kruidig, en medicinaal.

Wat doet het?
Werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, schimmeldodend en is daardoor uitstekend in te zetten bij acne of een onzuivere huid. 

Sinchi Olie

Wat is het?
Sacha Inchi Olie wordt koudgeperst van de zaden van de Plukenetia volubilis plant, ook wel de Inca noot of sacha pinda genoemd. De plant komt van oorsprong uit de Amazone. Sacha Inchi Olie is rijk aan gezonde vetzuren, antioxidanten, vitamine A en vitamine E. De olie is hierdoor zeer geschikt voor de gevoelige, droge huid en helpt daarnaast ook het huidverouderingsproces te vertragen.

Wat doet het?
Sacha Inchi Olie bevat veel omega 3 en 6, gezonde vetzuren. De olie bevat veel antioxidanten en is een bron van vitamine A en E. Deze rijke ingrediënten helpen de droge, gevoelige huid te voeden en te herstellen. De olie trekt snel in en wordt makkelijk opgenomen, zodat er geen vettig laagje op de huid achterblijft.  

Rice Bran

Wat is het?
Rice Bran Olie ook wel rijstzemelenolie genoemd is een lichtgele olie en wordt geperst van de zilvervliesjes van rijstkorrels. Dat vliesje is hard, bruin en rijk aan gezonde oliën en Vitamine E. De olie is rijk aan zowel oliezuur en linolzuur.

Wat doet het?
Rice Bran Olie bevat veel vitamine E, een krachtig antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen stofjes en invloeden van buitenaf. Vitamine E bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt tekenen van ouder worden te verminderen. Daarnaast werkt het kalmerend en ontstekingsremmend. Omega 6 en 9 helpen tekenen van veroudering te verminderen en zijn een bron van antioxidanten die de huid helpen te beschermen. 

Amandel Olie

Wat is het?
Amandelolie wordt verkregen uit een 8 tot 10 meter hoge, wit of roze bloeiende boom die tot de roosachtigen behoort. Waarschijnlijk stamt de boom oorspronkelijk uit Klein-Azië. De olie wordt gewonnen door het koud persen van de pitten is goed vloeibaar, bleekgeel tot lichtgeel van kleur en aangenaam van geur.
Bevat minder linolzuur dan andere oliën (zoals perzikpitolie en abrikozenpitolie) waardoor het langer op de huid blijft liggen en daardoor langer beschermd tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Ook is amandelolie geschikt voor massage.

Wat doet het?
Amandelolie is een zachte olie die geschikt is voor veel huidtypes, maar vooral voor de droge en gevoelige huid erg fijn. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en gaat huidveroudering tegen door het hoge gehalte aan vitamine A en E.
Daarnaast werkt amandelolie verzorgend, voedend en beschermend.

Babassu Olie

Wat is het?
Babassu olie is een heldere lichtgele plantaardige olie. De olie is afkomstig van de zaden van de Babassu boom die in het Amazone regenwoud groeit. De babassu vruchten bevatten maar liefst 50% olie. Babassu-olie bevat net als kokosolie een hoog percentage laurinezuur, welke een antibacteriële werking bezit.

Wat doet het?
De olie heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële werking en verstopt niet. Hierdoor is deze goed te gebruiken bij acne klachten. Het vetzuur spectrum van de olie en daarmee de eigenschappen van babassu-olie lijken sterk op die van kokosolie. Hij dringt snel in de huid, beschermd tegen uitdroging en werkt hydraterend.

Camelia Japonica Olie

Wat is het?
De Camellia oleifera plant of witte japonica is inheems in Japan, Korea en China. De vele varianten binnen deze soort dragen roze of rode bloemen. Camellia’s kunnen ongeveer 6 meter hoog worden. De zaden van de vruchten worden schoongemaakt en “koud” gemalen of geperst tot een natuurlijke lichtgele olie met een zwakke, nootachtige geur.

Wat doet het?
Deze natuurlijke olie wordt gebruikt ter verzorging van de zeer gevoelige huid. Hij kalmeert, vermindert huidirritatie, en is daarbij dus ook geschikt voor een geïrriteerde huid. De olie legt een laagje over de huid waardoor vochtverlies tegen wordt gegaan.

Grapeseed

Wat is het?
Druivenpitolie wordt geperst of onttrokken uit de druivenpitten van wijndruiven. Het verkrijgen van druivenpitolie kan op twee manieren: cold-pressing (persen zonder dat er hitte aan te pas komt) of solvent-extraction (uittreksel met behulp van oplosmiddelen).

Wat doet het?
Druivenpitolie is een licht groene olie rijk aan zowel vitamine E als OPC (Oligomere Proanthocyanidinen). Vitamine E en OPC’s zijn zeer sterke antioxidanten die je immuunsysteem een flinke boost geven, vrije radicalen aanpakken en collageen herstellen. Deze lichte olie wordt snel door de huid opgenomen, is heerlijk hydraterend en maakt de huid lekker zacht en soepel. Druivenpitolie is daarnaast erg rijk aan de omega-6 vetzuur linoleenzuur. Deze stof zorgt ervoor dat wondjes en ontstekingen sneller genezen en dat littekens (hyperpigmentatie) sneller vervagen. Ook laat druivenpitolie geen vettig laagje achter en is daarom zeer geschikt voor mensen met een gemengd tot vette huid en met aanleg voor acne.  

DE geen LIJST

Deze lijst bestaat uit meer dan 40 twijfelachtige of schadelijke chemicaliën die we nooit als ingrediënt in onze producten gebruiken.

A

Acrylzuur
Aluminium
Dierlijke producten en producten van dierlijke oorsprong

B

Benzalkoniumchloride
Boorzuur
Butylhydroxyanisol (BHA)
Butylhydroxytolueen (BHT)

C

Kool teer

D

Diazolidinyl-ureum
Diethanolamine (DEA)

F

Formaldehyde

G

Gluten

H

Hexachlorofeen
Hydrochinon

I

Imidazolidinyl-ureum

L

Lood

M

Methanol
Methylchloorisothiazolinon (MCT)
Methylisothiazolinone (MIT)
Methylmethacrylaat
Microbeads
Monoethanolamine (MEA)

N

Nanodeeltjes
Nonoxynol

O

Oxybenzone

P

Palmolie (puur)
Para-aminobenzoëzuur (PABA)
Paraformaldehyde
Parabenen
Paraffine)
Petrolatum
Fenol
Ftalaten
P-fenyleendiamine
Propylacetaat

Q

Quaternium-15

S

Natriumboraat
Styreen
Sulfaten

T

Talk
Titaandioxide
Tolueen
Triclosan
Trifenylfosfaat