fbpx

SELECTED OILS

CACTUSVIJG OLIE

De cactusvijg, of prickly pear, zoals hij in het Engels wordt genoemd, is een vrucht
die groeit aan de opuntia ficus indica cactus. Deze stekelige plant groeit in onder
andere Spanje, Chili en Israel, maar de meeste cactussen staan in Marokko, waar
ook wij de cactusvijgolie vandaan halen.

ROSEHIP OLIE

Rosehip olie wordt gemaakt van de zaden van de wilde rozen struik. De rozenbottel olie wordt uit de zaden geperst. De zaden worden in een zaden perser plat gedrukt. De pulp die vrij komt wordt verwijderd. De overgebleven sappen worden opgevangen en vormen samen de Rosehip olie.

Lets keep in touch

Wij geloven in persoonlijke huidverzorging

ENJOY YOUR HEALTHY SKIN

© Aleeza Cosmetics 2021