fbpx

ABOUT

Aleeza customized beauty is ontstaan door de frustratie van de Founder Selima, tijdens de zoektocht naar een goed huidverzorging´s product had zij last van huidallergieën en was op zoek naar een product die haar huid kon herstellen. Na jaren producten te hebben gebruikt die er mooi uitzagen en veel beloofden maar niet werkten, was het tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.

Tijdens een reis in Marrakesh bezocht ze een unieke biologische plantage en werd het eindelijk duidelijk wat enkele ingrediënten kunnen doen voor je huid. Aleeza gelooft uit ervaring dat één ingrediënt per keer je huid al enorm kan verbeteren. Maak kennis met bijzondere ingrediënten als: Sacha Inchi olie, Kukui olie en Cactusvijg olie, dit zijn 100% plantaardige huid oliën die de huid zichtbaar verbeteren!

Aleeza gelooft dat individuele ingrediënten de huid gezond en stralend maken, daarom hebben wij een huidquiz ontwikkeld die ingrediënten linkt met je huidbehoeften. Doe de huidtest en bereik eindelijk een gezonde en stralende huid met ingrediënten die je huid verbeteren. We zijn transparant over ingrediënten met als doel huidallergieën te verminderen. Onze skincare is cruelty free, vegan en bevat geen irriterende stoffen én is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Een gezonde huid heeft de kracht om je een bijzonder gevoel te geven. Het rijke gevoel van een natuurlijk product op je huid smeren is een genot. Met Aleeza hebben wij gezocht naar de best bewezen ingrediënten die matchen met je huidbehoeften en je huid in topconditie brengen.
Wij geloven in huidverzorging vanuit de natuur, die je huid zal herstellen, en gezond maken om je zelfverzekerd te voelen. De huidverzorging voelt één met je huid omdat deze persoonlijk voor je is geselecteerd. Dit zijn voor ons belangrijke voorwaarden die wij heb meegenomen tijdens de ontwikkeling van de huidverzorging van Aleeza geven.

De producten van Aleeza worden geproduceerd in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten vanuit plantages.

Voor altijd een glow!

 

Lets keep in touch

Wij geloven in persoonlijke huidverzorging

ENJOY YOUR HEALTHY SKIN

© Aleeza Cosmetics 2021